«Jeg elsker jobben min: Tenk å kunne våkne opp om morgenen og glede seg til å komme på jobb. Hver dag er ulik og unik med spennende utfordringer»

Marie Mikalsen Kjørkleiv

Om Gullsmed Marie Mikalsen

Vi holder til midt på torget i vakre Farsund sentrum.

Butikkeventyret startet 1. januar 2006. Da hadde Marie hatt verksted i gullsmedforretningen til Svein Hammersmark i to år. Butikken lå da i Strandgaten, men butikklokalet var lite og verkstedet trangt.

I 2010 flyttet hun derfor til torvet og fikk mye mer plass. Det gav mulighet til å ha mer varer og større verksted. Nå er butikken godt etablert i hjertet av Farsund. Velkommen inn!

butikken

Om Marie

Marie er født og oppvokst i Farsund. Videregående utdannelse har hun fra Lista VGS hvor hun tok ettårig grunnkurs etterfulgt av ett år på gullsmedlinja i Valle.

Deretter gikk hun to år gullsmedlære og svenneprøve hos gullsmedmester Erik Øiesvold på Jessheim. Etterpå fulgte ett år videreutdanning ved Staatliche Zeichenakademie Hanau i Tyskland hvor hun blant annet lærte fatting og sisselering.

I 2004 flyttet hun tilbake til Farsund og startet verksted i nyetablert forretning. I 2006 overok hun driften og ble eier og faglig leder. Eventyret var i gang.

Medlem av FAGgullsmedene

Gullsmed Marie Mikalsen er medlem av FAGgullmedene, som er en relativt nye kjede i gullsmedmarkedet i Norge. Deres konsept er klart annerledes enn de andre kjedene, som ofte preges av sterk sentralstyring. Hos FAGgullsmedene finner du ofte den sterke lokale gullsmeden, som er godt forankret i sitt lokalmiljø – og som ofte nyter stor tillitt fra sine mange kunder.

Ekstra service til kunder

En vare kjøpt i en FAGgullsmedene-butikk kan byttes hos hvilken som helst av de andre FAGgullsmedene. Du får den samme servicen hos alle.

Gjennom FAGgullsmedene har vi et godt nettverk for å kunne utføre ekstra krevende oppgaver ettersom det blant FAGgullsmedene arbeider noen av de fremste fagfolkene i bransjen. Og dette gir en stor fordel for deg som kunde hos Gullsmed Marie Mikalsen. Velkommen til oss for alle typer fagarbeide; reparasjoner, gravering, ny design, bruk av gammelt gull m.fl.

FAGgullsmedene logo

Våre ansatte

Våre dyktige og blide ansatte har god fagkunnskap etter mange år i butikken.

gullsmedmariemikalsen-untitled-9706

Marie

Marit - ansatt Gullsmed Marie Mikalsen

Marit

Caroline - ansatt Gullsmed Marie Mikalsen

Caroline