Personvernerklæring

Sist oppdatert 12.12.2018

Behandlingsansvarlig

Gullsmed Marie Mikalsen (org. nr. 987 342 471), ved daglig leder Marie Mikalsen Kjørleiv, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne er erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn fra vårt nettsted gullsmedmariemikalsen.no.

Hvilke personopplysninger behandles?

Informasjonen som automatisk lagres om deg som bruker, agreggert IP-adresse på gruppe nivå, ikke individuelt, hvordan du navigerer på nettstedet og teknisk informasjon om nettleseren din og operativsystemet ditt.

Andre personopplysninger, slik som navn, e-postadresse og telefonnummer samles kun inn der du selv fyller inn dette i skjemaer og sender inn til oss.

Hva er formålet?

Vi samler data primært for å få brukerstatistikk. Dette er anonym data som ikke kan kobles til deg som individ, men vi kan for eksempel få opp informasjon på hvilket land eller by du besøker nettsiden fra, hvilken type enhet du bruker, eksempelvis, PC, Mac, iPhone eller Android. Dette gjøres for å kunne analysere trafikk og gjøre forbedringer på nettside basert på denne analysen.

Nyhetsbrev

For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Vi benytter ikke de registrerte opplysningene til andre formål enn formålet oppgitt ved registrering.

Informasjonskapsler

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Behandling av personopplysninger når du kontakter oss

Når du kontakter oss, lagrer vi opplysninger for å kunne besvare din henvendelse og videre oppfølging. Dersom du ringer oss, vil ditt telefonnummer og tidspunkt for samtalen lagres i telefonen til den som besvarer samtalen. Dersom du kontakter oss per e-post, vil vi lagre din henvendelse, vårt svar og din e-postadresse i e-postkontoen til den du har kontaktet. Upersonlige e-postadresser vil kunne ha flere mottakere.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Den registrerte har krav på innsyn, retting og sletting av mangelfulle eller uriktige personopplysninger. jf. EU forordning 2016/679 General Data Protection Regulation.

Hvordan sikres opplysningene?

All kommunikasjon er basert på kryptografiske protokoller som tilbyr sikker kommunikasjon på Internett for nettlesing, e-post, lynmeldinger og andre dataoverføringer. Opplysningene blir lagret på sikre servere bak en streng brannmur som ivaretar våre krav til sikkerhet.

Det er kun Gullsmed Marie Mikalsen som har tilgang til opplysningene som samles inn, der andre leverandører til Gullsmed Marie Mikalsen ikke er nevnt. En egen databehandleravtale mellom Gullsmed Marie Mikalsen og den enkelte leverandør regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med

Marie Mikalsen Kjørkleiv
E-post: gullsmedmarie@yahoo.no
Telefon: 932 30 023